SPRING presenteert Dries Verhoevens
U bevindt zich hier 8-18 juli
 
 
 

Passe-partout

LET OP: Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat SPRING Performing Arts Festival van 14-23 mei 2020 niet door kan gaan. Gisteren heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen aangekondigd in verband met de corona-situatie. Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni in Nederland verboden, dus ook SPRING. We zoeken momenteel naar nieuwe opties waarbij we de schade voor de artiesten en andere betrokkenen zo klein mogelijk houden. We hopen o.a. dat we SPRING in Autumn in het najaar kunnen vergroten. Als er meer duidelijk is laten we dat weten. We nemen binnenkort contact op met de mensen die al een ticket voor SPRING 2020 hadden gekocht. Meer informatie over Corona en SPRING 2020 vind je hier.

Voor iedereen die veel, heel veel, wil zien en zin heeft in een volle festivalervaring is er de SPRING passe-partout! Zie hieronder alle opties. 

Early Bird
 
Regulier
 
Regulier met korting
(CJP, Studenten, U-Pas)
€ 68
 
€ 88
 
€ 62,50
 
niet te koop niet te koop niet te koop

 

Met een passe-partout heb je tien dagen lang een groot aantal voordelen:
• Onbeperkt naar alle SPRING-voorstellingen. Bekijk het programma hier.
• Direct na het online aanschaffen van een SPRING passe-partout kun je tickets bestellen voor de voorstellingen die jij wil zien.
• Bij het maken van een reservering worden tickets automatisch op je SPRING passe-partout geladen. Met een scanner wordt de pas afgelezen bij de ingang van de zaal. Je hebt dus geen papieren en/of e-tickets meer nodig.


Download hier de gebruiksaanwijzingen

& meer

Nu in de verkoop: eerste drie voorstellingen en Early Bird passe-partout! Nu in de verkoop: eerste drie voorstellingen en Early Bird passe-partout!

SPRING presenteert met trots de eerste drie voorstellingen van SPRING 2020!

nieuws
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief