Nagesprekken

Aftertalk
Ontmoet de makers van SPRING in een intiem nagesprek! In zulke gesprekken is het vaak de moderator die de vragen stelt en de kunstenaar of een expert die antwoordt. Dramaturg Merel Heering doet het anders. Na afloop van de voorstelling stelt ze jou én de maker dezelfde vragen. Welke drie woorden geef jij aan de voorstelling? En welke beelden of herinneringen maakt het werk in je los? Samen met de maker en je mede-toeschouwers krijg je al pratend inzicht in de uiteenlopende ervaringen en betekenissen van een werk.

10 minutes / 10 questions
10 minutes 10 questions is een energiek nagesprek dat direct na afloop van de voorstelling in de zaal plaatsvindt. Schrijf de eerste vraag die je te binnen schiet na het zien van de voorstelling op een kaartje en lever dat in. De ‘Master of Ceremony’, Merel Eigenhuis, trekt blind tien vragen en vuurt die in evenzoveel minuten af op de makers van de voorstelling. Gegarandeerde spontaniteit!
 
Napraten met de Festivalfilosoof
Nieuw! Bespreek samen met medetoeschouwers en filosoof Floris van den Berg de voorstelling na. Net buiten de zaal staan statafels klaar om op een luchtige wijze over de performance na te praten. Ontdek hoe je medebezoekers het afgelopen uur hebben beleefd en kom samen tot nieuwe inzichten. Onder de enthousiaste leiding van filosoof Floris van den Berg krijg je de kans om de voorstelling van een andere kant te bekijken.
 
 

SPRING passe-partout

Bestel