Locaties en Bereikbaarheid

Stadsschouwburg Utrecht (SSBU)

Zalen: Festivalhart, Mevr. Dudok, Grote Zaal, Blauwe Zaal, Hekmanfoyer, Dudokfoyer, Zocherfoyer
Adres: Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De Stadsschouwburg Utrecht is aan de rand van het centrum.

Vanaf Utrecht Centraal Station is het 15 minuten lopen. 

Ook kun je de bus nemen en uitstappen bij bushalte Stadsschouwburg. Hier stap je direct voor de deur van de Stadsschouwburg uit. 

We raden af om met de auto te komen aangezien de locatie middenin het centrum ligt. Toch met de auto? Dan kun je op de Maliebaan parkeren. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. Je kunt ook gebruik maken van één van de parkeergarages in de buurt; Parkeergarage Kruisstraat op 3 min loopafstand of Parkeergarage Grifthoek op 9 minuten loopafstand. Ook kun je ervoor kiezen om de auto te parkeren bij P&R Utrecht Science park en vanaf hier met een combikaartje voor parkeren en reizen de bus te nemen voor 15 minuten naar de Stadsschouwburg.
 


Theater Kikker

Zalen: Grote Zaal, Kleine Zaal
Adres: Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Theater Kikker is in het centrum van Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar Theater Kikker.

Het centrum van Utrecht is met de auto moeilijk bereikbaar en parkeergelegenheid vlak bij Theater Kikker is schaars en altijd betaald. Ook valt Theater Kikker binnen de milieuzone, wat betekent dat bepaalde dieselvoertuigen er geen toegang hebben. We raden je aan om, als het mogelijk is, gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.  

Schuin tegenover Theater Kikker, onder het Stadhuis, is een fietsenstalling van U-Stal. Deze is gratis als je je fiets dezelfde dag weer ophaalt. De stalling is op do, vr en za tot 4u00 ’s nachts geopend, op andere dagen tot 24u00.
Korte Minnebroederstraat 2, Utrecht | tel: 030-2861579. Kijk voor informatie over openingstijden en prijzen op u-stal.nl.

 


Het Huis Utrecht

Zalen: Theaterzaal, Koepelzaal, Studio 1, Studio 2, Studio 3
Adres: Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg.

Vanaf Utrecht Centraal neem je buslijn 3 richting Zuilen. Stap uit bij de halte Herenweg (4 min lopen) of bij de halte Viaduct (2 min lopen).

Het Huis Utrecht bevindt zich op loopafstand (ongeveer 14 minuten / 1km) van Utrecht Centraal.

Met de auto is Het Huis Utrecht ook goed te bereiken maar houdt er dan wel rekening mee dat je betaald parkeert rondom het pand. Op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Het Huis Utrecht kan je je auto 24/7 parkeren in parkeergarage Paardenveld

 


Utrecht Centraal Station

Kaartkopers ontvangen de verzamelplek via een servicemail een paar dagen voor de voorstelling. 
Adres: Stationshal 305, 3511 CA Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Station Utrecht Centraal is het centraal station van Utrecht en ligt aan de rand van het centrum direct naast winkelcentrum Hoog Catharijne.

Er zijn vier bemenste fietsenstallingen bij het Centraal station en onbewaakte fietsparkeerplaatsen.

Parkeren op straat is in de omgeving van het centraal station erg duur. Wij raden het af. Het ophalen en brengen van mensen van en naar het station mogelijk bij de zogenaamde kiss en ride. De kiss en ride bevindt zich aan de binnenstadskant van het station, ter hoogte van Busstation Centrumzijde aan het stationsplein.U kunt o.a. parkeren in Parkeergarage Stationsstraat.

 


Hoog Catharijne

Adres: Godebaldkwartier 54, 3511 DX Utrecht We verzamelen voor de voorstelling Golden Age bij de beachflag op de trappen op de Vredenburgkade voor TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Hoog Catharijne is het grote winkelcentrum direct naast Utrecht Centraal.

De looproute tussen het station en de binnenstad is 24 uur per dag geopend. Van 22.00 uur tot 07.00 uur kan je de binnenstad of Utrecht Centraal Station bereiken door de draaideuren aan de zijde van TivoliVredenburg in de Stadskamer te gebruiken. De entree bij het Gildenkwartier (MediaMarkt), de gang naar het Godebaldkwartier en de Zuidpassage zijn van 22.00-07.00 uur afgesloten.

Kom je met de auto naar Hoog Catharijne? Dan kan je parkeren in één van de zeven parkeergarages gelegen onder en bij het winkelcentrum.

Bij Hoog Catharijne zijn diverse mogelijkheden om je fiets te parkeren. Zo kun je o.a. gebruik maken van fietsenstalling Stationsplein Utrecht en bij U-stal.

 


PaardenKathedraal

Adres: Veeartsenijstraat 155, 3572 DD Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De Paardenkathedraal is de thuisbasis van Theater Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal kan je de stadsbus 28 (richting De Uithof P + R) nemen, uitstappen bij halte Oorsprongpark, oversteken en Veeartsenijstraat inlopen (theater na ca 300 m aan de rechterzijde).

De Paardenkathedraal heeft geen eigen parkeergelegenheid. Het is wel mogelijk met de auto tot voor de ingang te rijden om iemand af te zetten. Rond het theater zijn diverse betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

 


De LiK (Wolvenplein)

Adres: Wolvenplein 29, 3512 CK, Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Wolvenplein is het terrein van een voormalige gevangenis.

Vanaf halte Wittevrouwenbrug: Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.
Vanaf halte Janskerkhof: Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De Vrije Wolf.

Let op dat op het Wolvenplein niet geparkeerd kan worden (behalve de fiets). Dichtbij en ‘goedkoop’ parkeren kan goed in parkeergarage De Grifthoek, Wittevrouwensingel 96, 3514 AL Utrecht. Routeplanner naar: De Grifthoek.

 


BAK

Adres: Pauwstraat 13A, 3512 TG Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. BAK ligt in het centrum van Utrecht.

Te voet vanaf Utrecht Centraal en winkelcentrum Hoog Catharijne  is het tien minuten lopen.

Met openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal: neem bus 50/51/52/52/74 naar de Neude en sla links de Loeff Berchmakerstraat in, en dan links de Pauwstraat in.

 


Locatie voorstelling 2048 - IDENTITY IN DISSOLUTION (٢٠٤٨ - تَحَلّلْ هَوِيَة)
Kaartkopers ontvangen de verzamelplek via Whatsapp een paar uur voor de voorstelling.

 
 

SPRING passe-partout