Locaties en Bereikbaarheid

Stadsschouwburg Utrecht (SSBU)

Zalen: Festivalhart, Centrale Kassa, Mevr. Dudok, Grote Zaal, Blauwe Zaal, Hekmanfoyer, Dudokfoyer, Zocherfoyer
Adres: Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf Utrecht Centraal Station is het 15 minuten lopen. Ook kun je de bus nemen en uitstappen bij bushalte Stadsschouwburg. Hier stap je direct voor de deur van de Stadsschouwburg uit. 

We raden af om met de auto te komen aangezien de locatie middenin het centrum ligt. Toch met de auto? Dan kun je op de Maliebaan parkeren. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. Je kunt ook gebruik maken van één van de parkeergarages in de buurt; Parkeergarage Kruisstraat op 3 min loopafstand of Parkeergarage Grifthoek op 9 minuten loopafstand. Ook kun je ervoor kiezen om de auto te parkeren bij P&R Utrecht Science park en vanaf hier met een combikaartje voor parkeren en reizen de bus te nemen voor 15 minuten naar de Stadsschouwburg.
 


HKU

Adres: Janskerkhof 4a, 3512 BK Utrecht

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De HKU is in het centrum van Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal kan je met de bus naar de halte Janskerkhof reizen. Er zijn veel bussen die stoppen bij deze halte zoals bus 2, 8, 28 of 77. De busrit duurt ongeveer 5 minuten.

Kom je met de auto? Parkeren in het centrum van Utrecht is zeer moeilijk. We raden daarom aan om met het openbaar vervoer te komen. Raadpleeg de website www.parkerenindestad.nl om te zien waar je gratis kunt parkeren.Metaal Kathedraal

Adres: Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf Utrecht Centraal Station is de Metaal Kathedraal 15 minuten fietsen. Je kunt ook bus 4 nemen en bij halte Burgemeester Verderlaan. 

Kom je toch met de auto? Metaal Kathedraal heeft op eigen terrein ruimte voor 20 auto’s die gratis kunnen parkeren. Op 5 min. loopafstand zijn gratis parkeerplaatsen van de gemeente beschikbaar op de Burgemeester Verderlaan (16 plaatsen), de Akkrumerraklaan (10 plaatsen) en de Zandweg/Park Voorn (8 plaatsen).

 
 

SPRING passe-partout

Bestel