SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
SPRING in Autumn
27-29 okt UTRECHT
 
 
 

Locaties en Bereikbaarheid

De voorstellingen van SPRING zijn op verschillende locaties te vinden in de stad Utrecht. 

Stadsschouwburg Utrecht (SSBU)

Zalen: Festivalhart, Centrale Kassa, Mevr. Dudok, DE-Zaal, Blauwe Zaal, Hekmanfoyer, Dudokfoyer, Zocherfoyer
Adres: Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf Utrecht Centraal Station is het 15 minuten lopen. Ook kun je de bus nemen en uitstappen bij bushalte Stadsschouwburg. Hier stap je direct voor de deur van de Stadsschouwburg uit. 

We raden af om met de auto te komen aangezien de locatie middenin het centrum ligt. Toch met de auto? Dan kun je op de Maliebaan parkeren. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. Je kunt ook gebruik maken van één van de parkeergarages in de buurt; Parkeergarage Kruisstraat op 3 min loopafstand of Parkeergarage Grifthoek op 9 minuten loopafstand. Ook kun je ervoor kiezen om de auto te parkeren bij P&R Utrecht Science park en vanaf hier met een combikaartje voor parkeren en reizen de bus te nemen voor 15 minuten naar de Stadsschouwburg.
 


Doopsgezinde kerk

Adres: Oudegracht 270, 3511 NV Utrecht

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. De Doopsgezinde kerk ligt op 18 minuten lopen van Utrecht Centraal. Kom je met de auto? Volg de parkeerroute (P) naar parkeergarage Springweg in de Strosteeg. Vanaf deze parkeergarage is het nog een kleine 10 minuten lopen naar de kerk. U kunt ook tegen betaling op de Lange Nieuwstraat of de Nieuwegracht parkeren. Let wel op dat u binnen de daarvoor bestemde vakken parkeert.
 Theater Kikker

Zalen: Grote zaal, Kleine zaal
Adres: Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf Utrecht Centraal Station is het 10 minuten lopen. Je kunt ook de bus nemen en bij haltes Neude of Janskerkhof uitstappen. Vanaf beiden bushaltes is het theater dan nog 3 minuten lopen.

De binnenstad van Utrecht is moeilijk bereikbaar met de auto en parkeergelegenheid vlak bij Theater Kikker is schaars. Toch met de auto? Dan kun je bij Q-park La Vie parkeren en is het nog 7 minuten lopen naar het theater. Verder valt Theater Kikker binnen de nieuwe milieuzone, wat betekent dat bepaalde dieselvoertuigen er geen toegang hebben. Via deze site kun je checken of jouw auto aan de eisen van de milieuzone voldoet: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/gezonde-leefomgeving/luchtkwaliteit/milieuzone-utrecht/toelatingseisen-autos/ 
 Het Huis Utrecht

Zalen: Theaterzaal, Studio 1, Studio 2, Studio 3, Koepelzaal
Adres: Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Route & vervoer
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf Utrecht Centraal Station is het 12 minuten lopen. Ook kun je buslijn 3 richting Zuilen nemen en uitstappen bij de halte Viaduct. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen.

In de buurt van Het Huis Utrecht bevinden zich reguliere parkeerplaatsen. Van ma t/m za van 09.00 – 23.00 uur kun je rondom Het Huis Utrecht betaald parkeren. Verder is de parkeergarage Paardenveld op ongeveer 10 minuten lopen vanaf Het Huis Utrecht waar je de auto 24/7 kunt parkeren.
 Loods Locomotiefstraat

Adres: Locomotiefstraat 8, 3534 BK Utrecht

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf treinstation Utrecht Zuilen is het 10 minuten lopen.  Met de auto? Parkeer je voertuig bij de nabijgelegen Sligro aan de Perronlaan 1. Fietsers kunnen op het terrein parkeren bij de ingang. 
 MENU

Adres: Kanaalweg 50, 3526 KM Utrecht
Op deze locatie is geen toilet aanwezig.

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Het dichtsbijzijnde treinstation is Utrecht Centraal of Vaartsche Rijn. Vanaf hier kan er met de bus verder worden gereisd. Vanaf de dichtsbijzijnde bushalte, Lanslaan, is het nog 750 meter lopen naar de entree van MENU.
 Voormalig Pieter Baan Centrum

Adres: Gansstraat 180, 3565AN Utrecht

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Het dichtsbijzijnde treinstation is Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar het pand. Ook gaan er vanaf Utrecht Centraal diverse bussen.
 Wisselspoorterrein / vlakbij Ping Pong Club

Adres: Toegang terrein via 2e Daalsedijk 4B, 3551EJ Utrecht

Route & vervoer:
Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl. Vanaf treinstation Utrecht Centraal kun je de bus nemen richting halte 'Viaduct', vanaf daar is het ca. 500 meter lopen naar de locatie.
Met de auto? Het is mogelijk om te parkeren op de 2e Daalsedijk 4B. Fietsers kunnen ook daar hun fiets parkeren.

 
 

SPRING passe-partout

Bestel