SPRING Performing Arts Festival
16 - 25 mei 2019
 
 
 

Kijkwijzer #3 Global Affairs

De programmalijn Global Affairs: Performing Politics neemt ons mee de wereld over:

Naar Iran waar twee jonge Iraanse choreografes de relatie symboliseren met een net, die op z’n beste momenten voelt als een veilige bubbel, als huid rond organen in Through the Skin
Een boeiende reis in Tawain waar de choreograaf opzoek gaat naar eigen identiteit en haar familiegeschiedenis in Unsolved.
Een bezoek aan het paradijs Nauru met de vraag; wat voor toekomst blijft er over na deze ecologische en economische ondergang? in Pleasant Island.
De Kameroense kunstenaar Zora Snake stelt zichzelf letterlijk bloot aan de hoop, pijn en obstakels die het parcours van de vluchteling zo typeert in Transfrontalier.
Israëlische kunstenaar Roee Rosen verkent de grenzen van het ongemakkelijke in Theatre of the Awkward.
Twee verschillende culturen, Jemenitische en de Marokkaanse komen samen in Rising, in Eviatar/Said wordt gefocust op de Joods-Jemenitische en Palestijnse danstraditie.

In deze programmalijn worden vragen onderzocht zoals waar komen wij vandaan en wat is bepalend in de vorming van onze culturele identiteit. 

 
 

SPRING passe-partout

Is één avond niet genoeg en wil je je het hele festival lang onderdompelen in SPRING? Dan is een passe-partout iets voor jou! Voor één prijs van €88,- kun je álle SPRING voorstellingen bezoeken. 

Bestel
 
 
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief